Catering

Vispilänkaupasta kaikki catering palvelut arkeen ja juhlaan ammattitaidolla asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. voit varata ajan yksilölliseen suunnittelu palaveriin tai luoda oman juhlaruoka kokonaisuuden luo oma menusi kohdasta.

Kauttamme voit myös vuokrata soppatykin omaan käyttöösi tai tilata meidät valmistamaan ruokaa haluamaanne kohteeseen. sopatykistä tarjottavia ruokiaesim. herne, lohi, lihasoppa.

Muistotilausuudet

Kaikki juhlat eivät aina ole niin mukavia mutta sitäkin tärkeämpiä. Järjestämme muistotilaisuuksia seurakunnan tiloissa, asiakkaan kotona tai pienempiä tilaisuuksia kahvilallamme sekä valmistamme ja toimitamme vain tarjottavat juhliinne. Ratkaisu löytyy jokaisen budjettiin sopivaksi.

Syntymäpäivät

Valmistamme tilauksesta juhlaanne uniikit kakut ja leivonnaiset sekä ruoka tarjottavat toiveidenne mukaan. Juhlitte sitten kotona, mökillä tai vuokratilassa suunnittelemme menun niin että se palvelee asiakkaan tarpeita parhaiten. Noudettuna tai toimitettuna kohteeseen.

Ristiäiset

Lapsen ensimmäisten juhlien juhlapöytä pitää sisällään yleensä suolaista ja makeaa tarjottavaa. Valmistamme toiveidenne mukaisen kakun, nimipikkuleivät ja suolaiset tarjottavat juuri toiveidenne mukaan.

Häät

Yksi elämän tärkeimmistä juhlista. Anna meidän olla osa suurta juhlaasi. Jos haluat että häänne ovat juuri teidän näköisenne, vieraat saavat mahansa täyteen herkullista ruokaa ja pöydän kruunaa toiveidenne mukaan valmistettu uniikki hääkakku. Pyydä tarjous valmistamme ja suunnittelemme toiveidenne mukaisen häämenun somistus tarpeineen.

Rippi ja valmistujaisjuhlat

Nuoren tärkeä juhla, jossa isoa osaa näyttelee uniikki, nuoren toiveiden mukainen kakku ja somisteet. Voit tilata meiltä kaikki tarjottavat juhlaasi tai osan tuotteista.

Lasten juhlapaketit

Helpota arkeasi ja tilaa vispilänkaupan valmis paketti lasten synttäreille. Pakkaus sisältää valinnaiseen teemaan sopivaa suolaista ja makeaa tarjottavaa, kattaus tarpeet ja sankarille heliumpallo.

Yritys ja seura tapahtumiin, järjestä unohtumattomat juhlat vaikka kotipihalla tai hirviporukan illanvietto metsän keskellä tai mökillä. Voit vuokrata pelkän tykin tai tilata meidät valmistamaan ruoan paikan päälle, jolloin ruokailu toimii yhtenä ohjelma numerona.
Lohi, liha tai hernekeitto

Soita