Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tervetuloa Vispilänkauppaan

Vispilänkauppa perustettiin vuonna 2017 alunperin tilausleipomona. Ajan saatossa toiminta on muuttanut muotonsa asiakkaiden kysynnän ja tarjoutuneiden mahdollisuuksien myötä.  Tänä päivänä toimintamme on pitopalvelun, lounas-kahvilan ja henkilöstöruokalan muodossa.

Pitkä harkinta ja luomisen tuska sekä rohkeuden keräämisen tulos oli syntynyt. Elämä heittelee ja se saa miettimään haaveita, unelmia ja rohkaisee toteuttamaan niitä.

Pienestä pitäen tämä nainen on ollut innokas leipuri ja äidin sekä mummojen kanssa keittiössä hääräävä apulainen. Lapsuusvuodet saivatkin opiskelemaan kokiksi josta suuntautuminen oli leipuri-kondiittoriksi oli selvä. Nyt toteutetaan haaveammattia isolla sydämellä.

Elämä on kuljettanut monien mutkien kautta Etelä-suomesta Savonlinnaan jolloin pääsin toteuttamaan suurinta haavettani ja opiskelemaan oppisopimuksella leipuri-kondiittoriksi.  Vuosien varrella olen työskennellyt useissa leipomoissa ja ravintoloissa. Nämä vuodet ja työpaikat ovat antaneet taskuuni paljon arvokkaita oppeja ja taitoja oman leipomoni perustamiseen.

Tästä kaikestä syntyi vispilänkauppa.

Teemme arjestanne juhlaa ja toteutamme haaveenne.

Soita